Nostopessi Oy yrityksenä

Nostopessi Oy on luotettava ja pystyvä nostoalan perheyritys. Sijaitsemme Mäntsälässä hyvien kulkuyhteyksien varrella. Loistavan sijaintimme vuoksi pääsemme tekemään nostotöitä kaikkialle Etelä-Suomen alueelle.

Palveluihin kuuluvat niin teollisuus- rakennus kuin erikoisnostotkin aina suunnittelusta toteutukseen, laadukkaasti ja ammattitaitoisesti.

Vahvuutena ovat erilaiset erikoisnostot, sillä valikoimaan kuuluu mittava skaala monenlaisia nostoapuvälineitä. Tarvittaessa nostoapuvälineet teetetään tai tehdään ja testautetaan lain vaatimalla tavalla ennen käyttöä. Omalta hallilta löytyvät valmiudet käytännössä mihin vain metallityöhön sekä taitoa suunnitella ja toteuttaa erilaisia ratkaisuja.

Meidän kanssamme projektit valmistuvat ajallaan ja luotettavasti. Koulutamme henkilökuntaamme jatkuvasti. Pidämme erityisen tärkeänä, sitä että kuljettajillamme on kaikki tarvittavat ja voimassaolevat työturva- ym. tutkinnot. Henkilökunnan koulutus sekä kaluston täydellinen tuntemus on avainasia onnistuneisiin projekteihin.

Elementtinostot

Harkkonostot

Materiaalinostot

Teollisuusnostot

yms.

Talopakettinostot

Seinäelementtinostot

Kattotuolinostot

Rakennusnostot

yms.

Venenostot

Kalustonostot

Siilonostot

Erikoisnostot

yms.

1980

Matti Pessi aloitti tarjoamaan kuljetuspalveluita bulkkiautoilijana

1995

Matti Pessi perusti Finn Ash-Power yrityksen, joka tarjoaa mineraalimyynnin lisäksi kuljetupalveluita.

2005

Ville ja Laura pessi valmistuivat Ajoneuvonosturien kuljettajiksi.

2007

Nostopalveluiden perheyritys sai alkunsa

2011

Nimi vaihdettiin Nostopessi Oy:ksi

Tilaa laadukkaat nostopalvelut numerosta 040 7 210 210


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/nostopessifi/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558